Inschrijving fase 4 gesloten

09/03/2020

Als de kandidaten allemaal gebeld zijn zullen wij een e-mail sturen naar alle inschrijvers, die geen woning toegewezen hebben gekregen, met de melding dat zij niet bij de eerste ronde van de toewijzing zitten.

Mochten er kandidaten afzien van een woning, wordt er opnieuw een toewijzingsronde (met loting e.d.) gedaan. Je maakt dus nog steeds kans op een woning.   

Doordat er elke ronde weer een toewijzing en loting wordt gedaan, kunnen we helaas geen indicatie afgeven over jouw kansen op een woning.

Zodra er voor alle woningen een koop-/aannemingsovereenkomst is getekend laten we dit uiteraard weten.

Online verkoop fase 4 gestart

18/02/2020

De online inschrijving voor de 44 woningen in fase 4 van De Groene Hoogte is gestart. De prijslijst, brochure, verkooptekeningen en voorwaarden voor inschrijving zijn te downloaden en het online digitale inschrijfformulier is in jouw account beschikbaar. Inschrijven kan tot en met zondag 8 maart 2020 23.59 uur. 

De start van de bouw voor deze fase is al voor de bouwvak gepland dus wonen in jouw nieuwe woning is dan al mogelijk vanaf medio 2021. 

Heb je vragen over deze fase of de inschrijving? De makelaars staan je graag te woord. 

Status fase 2 en 3

17/02/2020

In verband met een beroep op de omgevingsvergunning van fase 2 en 3 zijn wij genoodzaakt de verkoop en bouw voorlopig op te schorten. Nu wij niet kunnen starten met de bouw van fase 2 wordt de capaciteit van ons bouwbedrijf ingezet om fase 4, te weten 44 eengezinswoningen versneld in verkoop te brengen en te realiseren. Deze woningen gaan in maart 2020 in verkoop en de bouw van deze woningen start dan nog in juni 2020. Deze fase kan zo snel starten omdat hier reeds een onherroepelijke omgevingsvergunning voor is.

Verkoop fase 3 gestart

17/10/2019

De verkoop van 27 woningen in fase 3 van de Groene Hoogte is gestart. Dit betreft de herenhuizen en twee-onder-een-kapwoningen in deelplan west. De woningen hebben een vanafprijs van € 397.500,- v.o.n.

Wanneer de goedkopere woningen in deelplan oost in verkoop komen is nog niet bekend.

De inschrijving is gesloten maar je kunt je nog wel als reservekandidaat inschrijven. 

Inschrijving fase 2 gesloten

03/06/2019

De inschrijving voor de 27 woningen in fase 2 is gesloten. Schrijf je in als reservekandidaat. Mocht er dan een woning vrijkomen neemt de makelaar contact op met je op. 

Verkoop fase 2 gestart

17/05/2019

De verkoop van de 27 woningen in fase 2 is van start gegaan. De inschrijving duurt tot en met zondag 2 juni 2019 23.59 uur.

Alle verkoopdocumentatie is te downloaden zodat je een goede keuze kunt maken. De inschrijving verloopt via het digitale inschrijfformulier in je account. Heb je nog geen account dan kun je je hier inschrijven. 

Geef jouw favoriete bouwnummer door

09/04/2019

Op deze website staat nu een interactieve situatiekaart. Hier zie je per bouwnummer de impressies, plattegronden en prijsranges van de woningen. Ook kun je vanaf nu vrijblijvend jouw voorkeur voor jouw favoriete bouwnummer doorgeven en hiermee een streepje voor krijgen bij de toewijzing. 

Let op: dit is nog geen officiële inschrijving. Definitief inschrijven kan vanaf  de start verkoop.

Neem snel een kijkje en geef jouw favoriete bouwnummer door! Je bouwnummervoorkeur doorgeven kan tot en met donderdag 2 mei 2019.

Binnenkort in verkoop: fase 2

08/04/2019

Naar verwachting kan de verkoop van fase 2 in mei 2019 van start gaan. Dit betreft 27 woningen in deelplan west. Schrijf je in als belangstellende en ontvang een uitnodiging voor het verkoop event. 

Vogelvlucht

07/04/2019

Klik op de afbeelding hieronder om de vogelvlucht vergroot te zien.

Feestelijke start bouw

04/10/2018

Woensdagmiddag 3 oktober hebben wethouder Harrie Dijkhuizen van de gemeente Soest, Maurice Wit en Denise de Boer kopers van één van de woningen en Arjan van Asselt, directeur Heilijgers het feestelijke startsein gegeven voor de bouw van 90 woningen in De Groene Hoogte in Soesterberg. Daarna hebben de toekomstige bewoners een koker onder hun woning ingegraven met daarin een wens voor de toekomst.

Bouw fase 1 gestart

24/07/2018

De bouw van 90 woningen in fase 1 is deze zomer van start gegaan. Naar verwachting worden de eerste woningen medio 2019 aan de kopers opgeleverd. 

Extra woningen in verkoop

15/01/2018

Omdat de verkoop zo voorspoedig verloopt hebben wij besloten 15 extra woningen in de verkoop te nemen. Dit zijn de woningen van het type Beuk met bouwnummer 117 t/m 121, type Esdoorn met bouwnummer 131 t/m 134, type Plataan met bouwnummer 136 t/m 139 en Kastanje met bouwnummer 135 en 140. De kandidaten die zich hebben ingeschreven voor een woning in fase 1 zijn als eerste benadert voor deze woningen. Deze woningen zijn in vrije verkoop dus bij interesse kun je direct contact op nemen met de makelaar of wooncoach. Benieuwd naar de beschikbaarheid? Check de website. 

Download hier de prijslijst van de extra woningen. 

Nog enkele woningen beschikbaar

08/01/2018

Er zijn nog enkele woningen in fase 1 beschikbaar. Bekijk voor de actuele beschikbaarheid het aanbod of neem contact op met de makelaar of wooncoach. 

Inschrijving gesloten

11/12/2017

De inschrijving voor de woningen van de 1e fase is gesloten. Je kunt je nog inschrijven als reservekandidaat. Mocht er dan een woning vrijkomen neemt de makelaar contact met je op. 

Inschrijving voor de eerste fase gestart

03/11/2017

Je kunt je tot 19 november 23.59 inschrijven voor een woning in de Groene Hoogte. Hierna vindt de toewijzing plaats. Meer informatie over de inschrijving kun je vinden bij downloads.

Start verkoop 4 november 2017

18/10/2017

Ondanks het feit dat de ontheffing (nog) niet is verleend gaan wij starten met de verkoop van fase 1. U bent op zaterdag 4 november tussen 11.00-14.00 uur van harte welkom in de Ceciliakapel in Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20, 3769 AS Soesterberg

Tijdens deze start verkoop kunt u kennis maken met het project en alle woningtypen in de eerste fase. U krijgt het magazine, de prijslijst en de inschrijfdocumentatie. U kunt vragen stellen aan het aanwezige projectteam en u kunt de locatie bekijken per tuktuk. Vanaf zaterdag 4 november start ook de inschrijfperiode. Meer informatie hierover ontvangt u tijdens de start verkoop.

In de eerste fase van het project komen diverse woningtypen in verkoop. Van tussen- en hoekwoningen met een prijs vanaf € 225.000,- v.o.n. tot royale herenhuizen en twee-onder-één kapwoningen. Laat u 4 november verrassen door het ruime aanbod in deze groene omgeving!

Ontheffing Wet natuurbescherming

13/09/2017

In het gedeelte van het bos dat op het toekomstige bouwterrein nog aanwezig is leven hazelwormen. De hazelworm is een beschermde diersoort. Het leefgebied van de hazelwormen mag dan ook niet zomaar worden verstoord. In 2016 heeft de Gemeente Soest daarom een ontheffing aangevraagd bij de Rijksoverheid. Tegen alle verwachtingen in is deze ontheffing vooralsnog niet verleend. Wat betekend dat op dit moment geen werkzaamheden op het terrein uitgevoerd kunnen worden. Het besluit om de ontheffing niet te verlenen berust, aldus de gemeente, op een misverstand. Naar verwachting wordt de ontheffing binnenkort alsnog verleend. Helaas weten wij nog niet wanneer. Meer informatie hierover staat aangegeven in de infomail van de gemeente Soest die maandag is verstuurd. 

Goedkeuring Welstand westelijk deel

20/07/2017

Nog meer goed nieuws! We hebben ook goedkeuring van de commissie ruimtelijke kwaliteit (welstand) op de ontwerpen van de woningen voor het westelijk deel. 

Dorpsmarkt Soesterberg

28/06/2017

Maandag 19 juni jl. organiseerde de gemeente Soest een Dorpsmarkt in Soesterberg voor alle lopende ontwikkelingen. Deze avond zijn ca. 200 mensen komen kijken wat er de komende jaren allemaal ontwikkeld en gebouwd wordt in Soesterberg. Uiteraard waren wij hier ook aanwezig. Tijdens deze avond hebben wij de concept impressies en plattegronden van het oostelijk deel getoond.

Bekijk hier de getoonde panelen.


 

Goedkeuring Welstand (CRK) voor oostelijk gedeelte

28/06/2017

Nog meer goed nieuws! We hebben goedkeuring van de commissie ruimtelijke kwaliteit (welstand) op de ontwerpen van de woningen voor het oostelijk deel. Het oostelijk deel zijn de woningen gelegen tussen de Richelleweg en het centrale park. Hier komen eengezinswoningen in verschillende formaten. Naar verwachting kunnen wij in september in verkoop met de eerste woningen uit dit deel.

Bekijk hier de concept impressies van de woningen.
 

Beeldkwaliteitsplan

28/06/2017

Goed nieuws we hebben goedkeuring van de gemeente Soest op het beeld-kwaliteitsplan. Het heeft langer geduurd dan we hadden gehoopt maar we zijn daarmee gelukkig weer een belangrijke stap in de goede richting. Het Beeldkwaliteitsplan is inmiddels door B&W door de gemeente goedgekeurd en vastgesteld.

In het beeldkwaliteitsplan staat de beoogde kwaliteit en inrichting van een gebied in woord en beeld omschreven. Het is nog geen vastomlijnd plan maar een richtlijn voor de verdere uitwerking van een project. Nieuwsgierig naar het beeldkwaliteitsplan van De Groene Hoogte? 

Bekijk hieronder het beeldkwaliteitsplan