Zo werkt het!

Wonen in De Groene Hoogte?

De verkoop van de 27 woningen in fase 2 is gestart. De voorlopige planning van de eerste te nemen stappen in het verkoopproces is als volgt:

Stap 1–Interesse tonen

Eerder kon je meedenken over de plannen, door na je aanmelding je woonwensen aan ons door te geven. De plannen voor de woningen zijn inmiddels verder uitgewerkt.

Stap 2 - Bouwnummervoorkeuren doorgeven

Via de interactieve kaart heb je jouw favoriete bouwnummers aan ons doorgeven. 

Heb je dit voor 2 mei 2019 gedaan dan heb je een streepje voor tijdens het toewijzen van de woningen. 

Stap 3 - Digitaal inschrijven

De officiele inschrijving is gesloten. Je kunt je nu alleen nog inschrijven als reservekandidaat. Komt er dan een woning vrij dan neemt de makelaar contact op. 

De inschrijving verloopt geheel digitaal via de website. Je dient in te loggen in jouw account en te kiezen voor "digitaal inschrijfformulier" en de 4 stappen te doorlopen. Lees hier alle informatie over de voorwaarden voor de toewijzing. 

Je financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te stroomlijnen, kijken we naar jouw inkomen. De hoogte van je inkomen is niet bepalend voor toewijzing, we willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wet op de privacy.

Stap 4 - Woning samenstellen

Vanaf de start verkoop zal er een meer- en minderwerklijst beschikbaar zijn. Je kan jouw woning namelijk samenstellen op basis van je wensen. 

Stap 5 - Start bouw

In de loop van de tijd zullen we een voorlopige planning met betrekking tot de start vande bouw communiceren. Nadere informatie volgt.