Zo werkt het!

Wonen in De Groene Hoogte?

Zorg dat je de start verkoop niet mist! Je kunt je nu al aanmelden als geïnteresseerde, dan brengen wij je als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en stappen in het verkoopproces. De voorlopige planning van de eerste te nemen stappen in het verkoopproces is als volgt:

Stap 1–Interesse tonen

Eerder kon je meedenken over de plannen, door na je aanmelding je woonwensen aan ons door te geven. De plannen voor de woningen zijn inmiddels verder uitgewerkt.

Stap 2 - Bouwnummervoorkeuren doorgeven

Via de interactieve kaart kun jij je favoriete bouwnummers aan ons doorgeven. Op dit moment zijn de impressies, plattegronden en onder meer prijsranges bekend. 

Toon je betrokkenheid en geef alvast je bouwnummervoorkeur door. Doe je dit vóór 2 mei 2019 dan heb je een streepje voor tijdens het toewijzen van de woningen. Je kunt meerdere voorkeuren doorgeven. Heb je je voorkeuren doorgegeven, dan houden we je op de hoogte van de start verkoop.

Geef je favoriete bouwnummers door >

Let wel: dit betreft nog geen definitieve inschrijving.

Voorkeur

Stap 3 - Digitaal inschrijven

Je kan je pas vanaf de start verkoop officieel inschrijven op jouw favoriete bouwnummer. De datum voor de start verkoop is op dit moment nog niet exact bekend. Wanneer we hier meer over weten, hoor je dat als geïnteresseerde direct. Op het moment van de start verkoop is alle verkoopdocumentatie voor alle bouwnummers beschikbaar, o.a. ook de prijzen en de opties voor meer- en minderwerk. 

Je financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te stroomlijnen, kijken we naar jouw inkomen. De hoogte van je inkomen is niet bepalend voor toewijzing, we willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wet op de privacy.

Stap 4 - Woning samenstellen

Vanaf de start verkoop zal er een meer- en minderwerklijst beschikbaar zijn. Je kan jouw woning namelijk samenstellen op basis van je wensen. 

Stap 5 - Start bouw

In de loop van de tijd zullen we een voorlopige planning met betrekking tot de start vande bouw communiceren. Nadere informatie volgt.